Tuesday, 27 March 2012

Welcome to GIFFARINE


SALAM UNTUK ANDA YANG DIHORMATI. KEPADA YANG INGIN MENAMBAH PENDAPATAN SAMPINGAN BERSAMA GIFFARINE. YURAN KEAHLIAN HANYA RM 35.00 SEUMUR HIDUPSAMAADA ANDA INGIN MENJADI PENGGUNA, PENJUAL MAHUPUN MEMBINA NETWORK DALAM PERNIAGAAN INI, KETIGA-TIGANYA PASTI MENGUNTUNGKAN. BERBELANJA DENGAN BIJAK DISAMPING MENAMBAH PENDAPATAN. HANYA PRODUK YANG BERKUALITI DAN TERJAMIN MAMPU MEREALISASIKAN IMPIAN ANDA.


Picture


SELAMAT DATANG KE GROUP GIFFARINE


     Giffarine adalah pengeluar professional dalam bidang kosmatik, kecantikan dan penjagaan kulit, makanan tambahan dan penjagaan kesihatan, aromaterapi serta SPA daripada Thailand.Ia merupakan syarikat kosmetik pertama di Thailand yang menerima sijil ISO 9001 daripada BVQI. Serta mendapat pengiktirafan HALAL daripada Central Islamic Committee Thailand.Anda tidak perlu bimbang menggunakan produk Giffarine ini kerana setiap produk keluarannya melalui proses kajian yang teliti dan diiktiraf tahap kualiti kebersihannya serta produknya adalah bebas dari sebarang bahan kimia yang boleh memudaratkan anda.
         Giffarine telah memasuki Malaysia secara rasmi pada 2 Mei 2009 , Pelancaran tersebut setelah selesainya semua proses yang berkaitan dengan undang-undang MLM yang dipatuhi oleh syarikat tersebut di Malaysia termasuklah mendapat Sijil Pengiktirafan Halal oleh Kerajaan Malaysia.Pelancaran secara rasmi Giffarine Malaysia di Kota Bharu oleh Vice President Giffarine Thailand dan Presiden Giffarine Malaysia En. Wan Wb. Rahman b. Wan Yaacob. Ibu Pejabat dan Kedai Giffarine yang pertama di Kota Bharu dan Malaysia telah dirasmi pada hari berikutnya serta membuka keahlian untuk rakyat Malaysia secara rasmi bermula pada 3 Mei 2009.
         Giffarine Malaysia menawarkan lebih 400 produk paling popular untuk Rakyat Malaysia dari 2000 produk asalnya yang merangkumi semua sub kategori yang diberi. Untuk mendapat maklumat lanjut anda boleh melawati laman web ini http://www.giffarinefactory.com/
Produk Giffarine terbahagi kepada beberapa produk iaitu:
          a. Body Care
          b. Skin Care/Facial Care
          c. Makeup
          d. Supplementary Food

PELUANG MENJADI AHLI GIFFARINE
Syarat menjadi ahli :Terbuka kepada semua rakyat Malaysia. Yuran Keahlian Seumur hidup RM 35.00 Plan perniagaan MLM yang menarik

Kepada sesiapa yang berminat untuk menjadi ahli Giffarine Malaysia, bolehlah berhubung terus dengan saya melalui email sarina.wahab@yahoo.com atau melalui HP saya 0192396480 . Rebutlah peluang yang bakal merubah gaya kehidupan anda dengan niat mencari rezeki yang halal dengan izin Allah Swt.

No comments:

Post a Comment